МЕГАН Маркъл се завърна към актьорството, тъй като тя участва

...
МЕГАН Маркъл се завърна към актьорството, тъй като тя участва
Коментари Харесай

Меган Маркъл се завърна към актьорството, тъй като участва като непохватен стажант в нова реклама за компания за кафе, в която инвестира

МЕГАН Маркъл се завърна към актьорството, защото тя взе участие като неумел стажант в нова реклама за компания за кафе, в която влага.

Херцогинята на Съсекс, която изигра Рейчъл Зейн в хитовия сериал Suits, се появява като статист на назад във времето в последната реклама на Clevr Blends.

В рекламата в Instagram за компанията за кафе 42-годишният опакова лате, работи на компютър за цифровия екип и прави топли питиета.

В края на видеото американската кралска персона не съумява да удари сътрудник с пестник, до момента в който излиза от камерата, което кара целия екип да се смее на глас.

Меган се появява дружно с основния изпълнителен шеф и съосновател Хана Мендоса по време на рекламата, която беше снимана в централата на компанията.

Кадрите бяха споделени на страницата на Clevr Blends в Instagram с надпис: „ По дяволите, сега ни занимавате! Трябваше да извикам някои подкрепления.

„ Много съм признателен за голямата обич и поддръжка тази година – благодар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР