Медицинският съвет към правителството е необходим, правителството действа адекватно. България

...
Медицинският съвет към правителството е необходим, правителството действа адекватно. България
Коментари Харесай

Николай Шарков: Медицинският съвет към правителството е необходим, кабинетът действа адекватно

Медицинският съвет към държавното управление е нужен, държавното управление работи съответно. България беше една от първите страни, които вкараха изключително състояние след Италия. Това съобщи пред Българска национална телевизия доктор Николай Шарков , ръководител на Българския зъболекарски съюз.

Шарков сподели, че ще има представител на Българския зъболекарски съюз в Медицинския съвет към Министерски съвет, с цел да се открият ясни правила по какъв начин да не се заразят стоматолози от своите пациенти и по какъв начин да не се разнася болестта.



" Още на 9 март излязох с послание, че ние сме на първа линия, защитните ни средства са съвсем изчерпани. За нас са нужни маски с първо равнище на отбрана, шапки, шлемове, престилки, гащеризони, дезинфектанти ", съобщи още той.

Повечето стоматолози работят, само че с цел да отидете на ортодонт, обадете се по телефона, с цел да може даден доктор, по специфични правила, да вземе превантивни ограничения против заразяване с COVID-19, прикани Шарков и добави, че в този момент хората е най-добре да вървят при ортодонт единствено при неотложна потребност. Ако защитните ни средства свършат, няма по какъв начин да работим, безапелационен беше Шарков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР