Медицинската сестра убийца Луси Летби трябва да се яви в

...
Медицинската сестра убийца Луси Летби трябва да се яви в
Коментари Харесай

Убийцата на бебета Луси Летби в съда, за да иска разрешение да обжалва присъди за убийство

Медицинската сестра килърка Луси Летби би трябвало да се яви в Апелативния съд през днешния ден, с цел да изиска позволение да апелира присъдите си за ликвидиране и опит за ликвидиране.

Миналата година 33-годишната беше приета за отговорна в убийството на седем бебета, за които се грижи сред 2015 и 2016 година, и опит за ликвидиране на други шест. Летби е наказана на доживотна присъда, което значи, че ще почине в пандиза. Нейният развой разкри, че е работила в неонатологичното поделение в болничното заведение „ Графиня на Честър “, когато е наранила бебетата.

Съдът в Манчестърския кралски съд я призна за отговорна по седем обвинявания в ликвидиране и шест обвинявания в опит за ликвидиране. Летби също беше приет за почтен по още две обвинявания в опит за ликвидиране. Съдебните заседатели прекараха 22 дни и повече от 96 часа в разискване на поредицата от обвинявания, повдигнати против здравната сестра.

Малко откакто процесът й завърши през август, Летби подаде молба за позволение да апелира присъдите си, което загуби с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР