Мечтаете за стройно тяло, но диетите и упражненията не ви

...
Мечтаете за стройно тяло, но диетите и упражненията не ви
Коментари Харесай

Искате да свалите килограми? Пробиотиците могат да ви помогнат!

Мечтаете за стройно тяло, само че диетите и упражненията не ви дават стремежи резултат? Не се отчайвайте! Може би решението се крие в... пробиотиците.

В забързаното ни всекидневие, стремейки се към съвършената форма, постоянно забравяме за един значителен фактор, играещ основна роля в битката с килограмите - салдото на чревната микрофлора. Да, прочели сте вярно! Докато мнозина се концентрират върху диети и извършения, пропущат да се погрижат за своите „ вътрешни съдружници “ - пробиотиците. Тук е мястото да отбележим, че е значимо да се изберат подобаващите типове пробиотици.

е създаден тъкмо за тази цел – да помогне за реализиране на мечтаното тегло, без да поврежда организма.
Елегантният контур е отражение на здрава чревна флора
Замисляли ли сте се по какъв начин някои хора резервират стройна фигура, без значение от калорийния си банкет? Отговорът се крие в тяхната чревна микрофлора.Там живеят над 1000 разнообразни вида бактерии, разграничени на потребни и нездравословни. 

В групата на потребните бактерии влизат пробиотиците, наричани още „ живи бактерии “. Тяхната работа е да всмукват питателните субстанции и да отстраняват мазнините. При хора с наднормено тегло доминират нездравословните бактерии, които натрупат мазнини, в последна сметка водещи до затлъстяване. 

За да реализират мечтаното тегло, хората, които имат подобен проблем, би трябвало първо да възстановяват чревната си микрофлора, добавяйки към диетата си пробиотици.
Пробиотиците - вашите правилни съдружници в борбата с килограмите . Тяхното преимущество е тройно:  Подобряват метаболизма и детоксикират: Стимулират вярното асимилиране на питателните субстанции и отстраняват токсините, ускорявайки процеса на намаляване. Регулират апетита: Някои пробиотици подтикват производството на лептин - хормона на ситостта, сигнализиращ на мозъка, че сме яли задоволително. Намаляват усвояването на мазнините: Пречат на абсорбирането им от червата, елиминирайки ги от тялото и предотвратявайки натрупването им под формата на непотребни килограми.
 Bactology пакет „ Отслабване “
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР