Майор Тиен Дзюнли, говорител на Южната военна зона на Китайската

...
Майор Тиен Дзюнли, говорител на Южната военна зона на Китайската
Коментари Харесай

КНОА: Военните учения в Южнокитайско море са гарант за сигурност в региона

Майор Тиен Дзюнли, представител на Южната военна зона на Китайската народноосвободителна войска (КНОА), заяви, че на 7 и 8 април са проведени военноморски и въздушни сили за осъществяване на учения и подготвителни действия.

Извършени са наблюдаване и предизвестие на изтребители и образуване на бойна подготвеност на военни кораби в Южнокитайско море. Армията продължава да ускорява подготовката на войските, поддържайки непрестанно висока степен на бойна подготвеност и уверено защитавайки националния суверенитет и сигурност. Така ще се резервира мирът и стабилността в района на Южнокитайско море.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18048Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед15848Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед67967Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед59218Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед117557Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед551454Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181065Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139624Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124576Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед117557Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев4673Ще се състои ли скоро конференция за мир на великите сили  Радко Ханджиев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР