Майката на Алексей Навални съобщи, че е получила тялото на

...
Майката на Алексей Навални съобщи, че е получила тялото на
Коментари Харесай

Майката на Навални получи тялото, Байдън се срещна с жена му


Майката на Алексей Навални заяви, че е получила тялото на сина си в съветския град Салехард. „ Те ме изнудват, като ми слагат условия къде, по кое време и по какъв начин да бъде заровен Алексей “, сподели Людмила Навалная, заяви Си Ен Ен.
Руският опозиционер Навални умря
на 16 февруари в затворническата колония, където излежаваше 19-годишна присъда. Близо седмица на Людмила Навалная беше отказвано да види тялото на сина си, като даже местонахождението му беше неразбираемо.
Мистериозните условия, при които
умря дисидентът навеждат на мисълта, че съветските проверяващи съзнателно криеха тялото му, с цел да прикрият същинската причина за трагичния завършек на най-яростния конкурент на Владимир Путин.

Президентът на САЩ Джо Байдън се срещна с Юлия и Даша Навални в Сан Франциско. Той им изрече
съболезнованията си за гибелта на Алексей Навални.
Джо Байдън също по този начин разгласи въвеждането на нови антируски наказания от петък, 23 февруари.
„ Наследството на смелостта на Алексей ще продължат да живеят в Юлия и Даша и в безбройните хора в цяла Русия, борещи се за народна власт и човешки права “, съобщи Байдън в обява в X.

По-рано вдовицата на Навални разгласява фотография с щерка си, която учи в Станфордския университет и по този начин разгласи, че е пристигнала в Съединени американски щати.
В същото време от Белият дом обявиха,
че тялото на Алексей Навални трябва да бъде върнато на майка му.

На 16 февруари Федералната работа за осъществяване на наказванията за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви за гибелта на Алексей Навални
в наказателна колония-3 „ Полярен вълк “.
Според организацията той се е почувствал зле по време на разходка и е изгубил схващане, а пристигналият екип на Бърза помощ не е съумял да го избави.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР