Майка от Върмонт искаше да даде урок на тогавашния си

...
Майка от Върмонт искаше да даде урок на тогавашния си
Коментари Харесай

Майка от Върмонт се обадила в полицията, за да говори със сина си за кражба. Той завърши с белезници и упоени

Майка от Върмонт искаше да даде урок на тогавашния си 14-годишен наследник, откакто той се прибра у дома с електронни цигари, които открадна от бензиностанция. Затова тя се обади в полицията.

Случилото се по-късно довечера през май 2021 година е основата за дело от страна на майката, в което се твърди, че полицията в Бърлингтън е употребила несъразмерна мощ и е дискриминирала невъоръжения й наследник, който е негър и има държание и интелектуални увреждания.

След като не съумя да съобщи последната от откраднатите електронни цигари, двама служители на реда го принудиха физически да го направи, след което синът на Кати Австрийска беше окован с белезници и прикрепен към земята, до момента в който крещеше и се бори, съгласно гражданско дело, заведено във вторник, и видео от полицейска камера, споделено с Асошиейтед прес от Американския съюз за цивилен свободи във Върмонт.

Тийнейджърът в последна сметка е инжектиран с кетамин, успокоително, след което е отведен в болница, съгласно делото и видеото.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР