Майка казва, че се е почувствала ужасно болна“, след като

...
Майка казва, че се е почувствала ужасно болна“, след като
Коментари Харесай

Ужасеният купувач на Asda забелязва червеи, избухват от печено пиле – след като го е изяла

Майка споделя, че се е почувствала „ извънредно болна “, откакто е разрязала печено пиле от ASDA и съгласно сведенията е видяла, че е „ цялостен с брашнени червеи “.

Ванеса Лукас-Смит, която живее в Кучешкия остров, Лондон, направи „ отвратителното “ изобретение, откакто към този момент изяде малко от „ Сочното извънредно вкусно малко цяло пиле в торбичка “. предходната седмица на 4 декември. Тя сподели, че счита, че е приготвила „ естествена фамилна вечеря “, до момента в който някогашният й брачен партньор не издълба месото, с цел да направи секунди, и не видя страховитите пълзящи пъпки да се изсипват. Като по знамение, пилето от £4,40 не аргументи никакви болести, само че накара фамилията да се почувства „ гадно “.

Ванеса, която е майка на Даниел Лукас-Смит, 2, и Клео Лукас-Ибрихим, 5, сподели, че щерка й е била отсрочена да яде пиле. Обяснявайки какво се е случило, тя сподели: „ Бащата на детето беше пристигнал от Престън да ги посети, тъй че взех решение да направя печено, тъй като всички го харесват.

„ Сготвих вечерята както нормално и пол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР