Майка казва, че нейната дъщеря тийнейджърка е била откарана по

...
Майка казва, че нейната дъщеря тийнейджърка е била откарана по
Коментари Харесай

Майка и дъщеря отидоха по спешност в болница, след като „токсичната“ мухъл стана толкова лоша в дома им

Майка споделя, че нейната щерка тийнейджърка е била откарана по неотложност в болница с кола за спешна помощ заради рискова мухъл, която се е развила във всяка стая на къщата ѝ.

Амили Пинкот, на 33 години, споделя, че „ нападателната мухъл “ е основала „ токсични условия “ в бунгалото с три кревати, което споделя с дъщерите си на 16 и 11 години. Мухълът стартира да завладява след теч на покрива на парцела през септември, откакто мокро помещение беше конфигурирано от общински реализатори. Въпреки многократните позвънявания до нейния сътрудник по наемането - и писмо до нейния наемодател - това се популяризира в дома, който тя заплаща £725 на месец за наем.

В началото на ноември най-голямата й щерка посети персоналния си доктор и беше открита да има течност в гърдите, носа и ушите си заради влажните условия, споделя тя. А в края на ноември Еймили споделя, че щерка й е била откарана по неотложност в болница, защото се е борила да диша. След това Еймили споделя, че таванът на спалнята й е паднал през март - и макар че тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР