Майка е изразила благодарността си на добросърдечен непознат, който се

...
Майка е изразила благодарността си на добросърдечен непознат, който се
Коментари Харесай

Ученичка е нападната от „банда от 13 момичета“, докато майка възхвалява непознат, който се е намесил да помогне

Майка е изразила благодарността си на добродушен чужд, който се е намесил, когато се оповестява, че 12-годишната й щерка е била нападната от тайфа от 13 други девойки.

Инцидентът, който се случи в Бромбъроу, Мърсисайд в неделя, видя младежа „ скочен от тайфа девойки “ съгласно обявата на майката в локалната Фейсбук група „ Crimewatch Wirral “. Тя добави, че бандата се състои от почти 13 девойки.

След това майката похвали жена, която е станала очевидец на нападението и се е намесила, с цел да помогне на щерка си. Тя сподели: „ Случаен минувач, който беше видял по какъв начин момичето ми е нападнато, оказа помощ на щерка ми. Тя я води на безвредно място и се свърза с полицията, до момента в който бандата стартира да малтретира тази жена. Дъщеря ми не разбра името на тази дама, тъй че аз уповавам се, че е тук. "

В опит да открие положителния самарянин, майката показа случая в обществените медии, добавяйки, че обстановката " можеше да се окаже в друга обстановка ", в случай че дамата не беше Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР