Майка, чието новородено момиченце почина, докато тя и баща му

...
Майка, чието новородено момиченце почина, докато тя и баща му
Коментари Харесай

Констанс Мартен признава в съда, че се „чувства отговорна“ за смъртта на новороденото си бебе

Майка, чието новородено момиченце умря, до момента в който тя и татко му бяха в бягство, сподели на правосъдните заседатели, че се усеща виновна за гибелта си.

Констанс Мартен сега дава показания в личния си развой за непредумишлено ликвидиране. 36-годишният и сътрудникът им Марк Гордън са упрекнати в убийството на бебето им Виктория, откакто са я взели да живее в палатка, в обезверен опит да попречат на отнемането й от обществените служби, оповестиха от съда.

Двойката лагеруваха в Саут Даунс при зимни условия предходната година, беше казано на съда, откакто изоставиха колата си седмици по-рано, когато тя избухна в пламъци покрай Болтън, Голям Манчестър на 5 януари предходната година. Съдът разбра, че най-сетне са задържани в Брайтън предишния 27 февруари.

Давайки показания през днешния ден, Мартен сподели на правосъдните заседатели: „ Тя беше нашата горделивост и наслада. Имах четири деца. Знам по какъв начин да виждам деца. Основната ни грижа беше Виктория. Чувствам се виновен, че съм задремал върху нея, в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР