Майк Джонсън оцеля след опит да бъде отстранен от поста

...
Майк Джонсън оцеля след опит да бъде отстранен от поста
Коментари Харесай

Майк Джонсън оцеля след опит да бъде отстранен от поста председател на Камарата на представителите на САЩ

Майк Джонсън оцеля след опит да бъде отхвърлен от поста ръководител на Камарата на представителите от Марджъри Тейлър Грийн, твърдолинейна републиканска конгресменка от Джорджия, поставяйки похлупак на интервал на вътрешни битки, които погълнаха партията в Конгреса.

При гласоподаване в сряда вечерта Камарата на представителите отхвърли кандидатурата на Грийн да продължи с предлагането за събаряне на Джонсън, като демократите се причислиха към множеството републиканци, с цел да спасят законодателя от Луизиана, който стана най-хубавият народен представител в долната камара на Конгрес предишния октомври.

Гласуването съвсем подсигурява, че Джонсън ще остане на поста си до изборите през ноември, в случай че няма ново експлоадиране на напрежението в партията.

„ Да се ​​надяваме, че това е краят на политиката на личността и несериозното ликвидиране на темперамент, което дефинира 118-ия Конгрес. Жалко е и това не сме ние като американци. Ние сме по-добри от това. Трябва да го надскочим “, сподели Джонсън в изказване с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР