Майчинството е период в живота на всяка жена, който носи

...
Майчинството е период в живота на всяка жена, който носи
Коментари Харесай

Тази майка изчаква детето й да заспи. Това, което прави след това, е просто невероятно (ВИДЕО)

Майчинството е интервал в живота на всяка жена, който носи спорни страсти. От една страна е насладата и щастието от обстоятелството, че имаме дете, само че в това време това е един дълъг и уморителен интервал, защото бебетата изискват доста внимание и постоянно изтощават както физически, по този начин и душевен своите родители. Днес обаче ще ви разкажем историята на една майка, която освен не дава тип да е изтощена, а дори в противен случай. Майчинството й се отразява вдъхновяващо. Разбира се, всеки човек има своите занимания и гении. Когато един човек е артистичен и употребява въображението си, той може да приложи тези си качества във всяка обстановка.

Адел Енерсън е от Хелзинки, Финландия. Тя става майка и надлежно получава отпуск, с цел да се грижи за новородената си дъщеричка. Ежедневието с малко дете рано или късно се трансформира в рутина. Майката знае доста добре в кое време от деня какво тъкмо ще се случи, а това може да отегчи всеки човек в даден миг. Но ето, че Адел Енерсън е намерила един прелестен метод да разнообрази всекидневието си. Разбира се, първо тя е снимала бебето, до момента в който спи, а фотосите получили доста положителни мнения в обществените мрежи. След това на Адел й хрумва нова концепция.

Първото, което прави, е да приспи дъщеричката си.

Когато това се случи, тази истинска майка се задейства. Тя употребява подръчни материали, с които основава пейзажи към дребната Мила, до момента в който тя спи. След това документира резултата. А резултатът е прелестен – от елементарна фотография, Адел съумява да сътвори същински шедьоври. Във видеото можете да видите някои от осъществените хрумвания на тази майка с богато въображение. Нека се насладим на умилителните и красиви фрагменти.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР