Математикът Огнян Кунчев смята, че има решение за сериозния проблем

...
Математикът Огнян Кунчев смята, че има решение за сериозния проблем
Коментари Харесай

Математик: София е равнинен град и е скандално, че караме толкова малко колелета

Математикът Огнян Кунчев счита, че има решение за сериозния проблем с паркирането в София. Той разяснява концепциите за цифрови скоби и непокътнато място в синя и зелена зона.

" Защо би трябвало да откриваме топлата вода - колелото. Аз съм израснал в София, само че съм живял над 20 години отвън България. В Германия 10 години, в Съединени американски щати също бях. Те са ги решили тези проблеми. Няма място в квартала? Как да няма - вършат си паркинг в една сграда на няколко етажа. И тичат по улиците 200-300 м, с цел да отидат до тази огромна къща, където им е паркинга. В Германия да вземем за пример има места единствено за локалните живеещи, само че са позволени и няколко за пришълците, които отиват там, гледат да паркират, и търсят тъкмо такова, което е свободно. Просто и там не са задоволително местата за тях. Но за живеещите в квартала си има непокътнати места. А София е равнинен град и ние караме толкоз малко колелета. Това е скандално. Аз в Германия карам единствено колело, а в България ме е боязън. Всеки един е обикновено да се опасява ", съобщи той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Кунчев разяснява и настоящата политическа конюнктура в страната. " Най-лошото е, че хората към този момент се отвращават от метода, по който се води политическата битка, и те просто не желаят да гласоподават. Хората са се отчаяли от тази система. 60 % негласували е пагубно ", безапелационен е математикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР