Мат Деймън все още може да се потопи в сърцата

...
Мат Деймън все още може да се потопи в сърцата
Коментари Харесай

Какво ще кажете за тези понички? Мат Деймън говори за Dunkin’ в шоуто на Naeem Khan NYFW

Мат Деймън към момента може да се потопи в сърцата ни.

Актьорът „ изрично “ резервира спортния екип в оранжево, розово, бяло и златно, който раздруса във вирусната реклама на Dunkin за Super Bowl. В рекламата Бен Афлек, Том Брейди и Деймън основават момчешка група от Бостън, наречена DunKings. Триото извършва пред ужасената Дженифър Лопес и рапъра Дебелия Джо, облечени в идентични найлонови панталони и якета, украсени с великански понички, корони, логото на Boston Red Sox и името на супер групата.

Деймън цени своята рокля на поп звезда – която се разпродаде на уеб страницата на Dunkin за часове – само че няма да я носи на пикапи в учебно заведение. „ Малко е шумно “, сподели той на Алекса.

Звездата, притежател на Оскар – който посети шоуто на Наим Кан със брачната половинка си Лусиана Барозу, дружно с Райън Сийкрест и Джулиан Хаф – сподели, че е било мъчно да се резервира чисто лице на снимачната площадка. „ Бен и аз просто прекарахме целия ден в смях, до момента в който снимахме това нещо. Беше в действителност занимателно. Преодоляхме го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР