Мащабното събитие на стадион Васил Левски“ бе съпътствано и с

...
Мащабното събитие на стадион Васил Левски“ бе съпътствано и с
Коментари Харесай

Над 20 000 души слушаха грандиозния концерт на Графа с подкрепата на ПроКредит Банк


Мащабното събитие на стадион „ Васил Левски “ бе придружено и с няколко зелени дела

Тази събота на стадион „ Васил Левски “ се състоя едно от музикалните събития на година – грандиозният концерт на Владимир Ампов – Графа пред повече от 20 000 индивида. Концертът бе сбъднат с поддръжката на и се трансформира в единствения в историята концерт на български поп реализатор пред толкоз многочислена аудитория.

„ Мечтите се сбъдват и с помощта на едни мои другари и съидейници, без които този концерт нямаше да бъде вероятен. Това са ПроКредит Банк. Казвам го с доста признателност, тъй като нямаше по какъв начин това да е действителност без тяхната поддръжка. Освен всичко те се вълнуваха от самото начало дружно с нас и бяха съпричастни с всеки един подробност от шоуто. Благодарим от сърце “, показа Графа по време на шоуто.

Заедно с невероятния концерт, по време на събитието ПроКредит Банк реализира и няколко зелени начинания, които се трансфораха и в задача на събитието. На територията на стадиона и отвън него, Банката и сътрудниците им от ЕКОБУЛПАК България разположиха повече от 50 контейнера за разделно изхвърляне на боклуци и събраха над 780 кг отпадък, подготвен за преработване.

Седмици преди старта на концерта Графа, ПроКредит Банк и Центъра за градска подвижност започнаха акция, с която насърчиха огромна част от гостите на събитието да дойдат до стадиона с градски превоз, пешком или с велосипед. Самият Влади Ампов – Графа дойде с метро до мястото на събитието в деня на шоуто.

Сцената бе единствена по рода си и за първи път построена в България, а всяко осъществяване бе допълнено специфична мултимедия. Грандиозният концерт не остави никой от публиката безучастен. Над 20 000 индивида пяха дружно с Графа и специфичните му посетители – Мария Илиева, Михаела Филева, Веско Ешкенази и Мистерия на българските гласове, Junior Band, Dj DiМО.BG и DJ Burlak.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР