Мартин Компстън дразни, че Дани Дайър би бил страхотно“ допълнение

...
Мартин Компстън дразни, че Дани Дайър би бил страхотно“ допълнение
Коментари Харесай

Мартин Компстън от Line of Duty дразни, че Дани Дайър ще направи „страхотно огънат мед“ в шоуто на BBC

Мартин Компстън нервира, че Дани Дайър би бил „ ужасно “ допълнение към актьорския състав на Line of Duty, в случай че фамозните трябваше да се завърне някъде в бъдещето.

39-годишният артист е най-известен с това, че изигра Стив Арнот в шоуто на BBC, което наблюдава екип от служители на реда в антикорупционен отдел. Излъчва се шест сезона от 2012 до 2016 година и от този момент има апели да се завърне. Наскоро той разкри пред Mirror, че няма " непосредствени проекти " актьорският състав да повтори функциите си. Мартин обаче допусна, че в случай че Line of Duty се завърне за нови епизоди, тогава артистът Дани, 46, „ би бил страховит зов “ да се причисли към тях.

Предстои да се състезава против някогашния член на екипа на EastEnders във Soccer Помощ, Мартин сподели: „ [Дани] би бил страховит зов [като „ сгънат мед “ в шоуто]. Дани е нещо друго, почтено казано, той е едно от нашите съкровища. Той е прелестен артист – би било добре да го видя там. " Мартин е завърнал се състезател в тазгодишната Soccer Aid, откакто за първи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР