Маркировката на Даме Груев“ ще се поправи, защото е сбъркана

...
Маркировката на Даме Груев“ ще се поправи, защото е сбъркана
Коментари Харесай

Нов гаф на улица „Даме Груев“

Маркировката на „ Даме Груев “ ще се поправи, тъй като е сбъркана в бързината да се пусне от през днешния ден придвижването по улицата. Както писахме, на водачите е готова суперизненада, защото на улицата няма да може да се прави ляв завой към всички странични отклонения.
Осовата линия е прекратена единствено на две места – на кръстовищата с улиците „ Пере Тошев “ и „ Охрид “. Това значи, че само там колите ще могат да вършат позволени завои. Достъпът наляво към всички останали пресечки е неосъществим, съгласно положената маркировка.
„ Хоризонталната маркировка на „ Даме Груев “ е краткотрайна, с цел да се пусне най-сетне придвижването по улицата. Предстои да се постави непрекъсната, вид „ леден пластик “. Тя е с висока светлоотразителност и продължителност. Прави се, когато времето е топло “, изясни заместник-кметът по строителство и вложения Пламен Райчев.
На кръстовището на „ Даме Груев “ с „ Пере Тошев “ ще има светофар. Уредбата ще се прави от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “. В следствие специалисти от общината и КАТ ще преценят дали има нужда от още един.
Скоростта и сега се лимитира с повдигнати пешеходни пътеки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР