Мария, която редовно прекарва часове в козметични салони, за да

...
Мария, която редовно прекарва часове в козметични салони, за да
Коментари Харесай

Мария тръгна с лична охрана

Мария, която постоянно прекарва часове в козметични салони, с цел да се разкраси, към този момент не се придвижва сама. „ България през днешния ден “ видя певицата по време тутакси ѝ за маникюр и педикюр. Докато миньончето на поп фолка почтително бе обслужвана от обичаната си маникюристка, пред салона я чака млад бабанка.

Момчето, което добродушно пие кафе в продължение на един час, се качи на шофьорското място в лъскавото возило на изпълнителката след края на процедурите, с цел да придружи шефката си до идната ѝ спирка.

Бившата звезда на „ Пайнер “ очевидно няма нищо срещу да смъкна най-малко един от товарите на плещите си и се доверява на избора на новия си любим Мирослав за това водач да поеме част от дилемите ѝ.

Мария и Мирослав се върнаха преди броени дни от дълга лятна почивка в Гърция. Освен че се любуваха на времето, което прекарват дружно, певицата употребява момента да запознае мъжа си с майка си. Не е загадка, че двете са доста близки и поп фолк звездата цени мнението ѝ. Децата на двойката също пътуваха с тях. Мария се похвали в мрежата, че Марая е приела драговолно доведеното си братче. Тя е очевидно по-голяма от едно от децата на Мирослав. Новата възлюбена на Мария се занимава с бизнес, само че самата тя не пожела да разкрие какъв тъкмо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР