Мария Габриел не дойде на заседанието на кабинета в оставка,

...
Мария Габриел не дойде на заседанието на кабинета в оставка,
Коментари Харесай

Мария Габриел не дойде на заседанието на Министерски съвет. Правителството решава да даде държавен имот на бездомниците от „промяната“

Мария Габриел не пристигна на съвещанието на кабинета в оставка, написа „ 24 часа “. Столът й на вицепремиер остана празен. Тя не влезе с останалите министри в оставка в заседателната зала на Министерски съвет.

Причината най-вероятно е обидните квалификации по неин адрес от Асен Василев и останалите от ПП-ДБ.

Между другото през днешния ден една от „ най-важните “ точки, които Министерски съвет би трябвало да одобри се оказа предоставяне на държавен парцел на „ бездомниците “ от Продължаваме промяната.

Както стана ясно от абсурда „ Чаталджагейт “ Асен Василев е продал постройката на едноименната улица, с цел да се измами съдружника си Бретшнайдер. А там публично заседаваха от Политическа партия. Сега се водят бездомни.

Затова през днешния ден в Министерски съвет се гледа „ Проект на решение за предоставяне на единодушие за основаване на безплатно право на прилагане върху имоти-частна държавна благосъстоятелност, за административните потребности на централното управление на Политическа партия „ Продължаваме промяната “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР