Марио Шиляшки ще заеме поста на главен изпълнителен директор в

...
Марио Шиляшки ще заеме поста на главен изпълнителен директор в
Коментари Харесай

Марио Шиляшки е новият главен изпълнителен директор на myPos

Марио Шиляшки ще заеме поста на основен изпълнителен шеф в myPos – компания за даване на платежни решения за бизнеса. Шиляшки се причислява към Борда на шефовете, като ще оглави сегашния мениджмънт екип, оповестяват от компанията.

Преди назначението си във финтех компанията, Шиляшки е управлявал екипи в PayU Global Payments, PayPal и Mastercard.

Радвам се, че ще работя с екип от изключителни експерти, с които да водим бизнеса към идващия му стадий на напредък. myPos продължава да е измежду финтех водачите, които революционизират приемането на заплащанията и е в идеална позиция да помогне на дребните и междинни предприятия да разрешат платежните си провокации “, споделя той.

Българската финтех компанията има над 500 чиновници в страната, а през 2023 година усилва екипа си с 27%. myPos следи и сериозен растеж на записаните отработени преводи през последните няколко години, като за миналата година той е 40%. Очакванията за 2024 година са за нов двуцифрен растеж и общ размер обработени трансакция над 14 милиарда евро.

През февруари myPos бе добита от американския капиталов фонд Advent International, един от най-големите и опитни световни частни финансови вложители.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР