Марио Диловски е шампион по културизъм в категория до 102

...
Марио Диловски е шампион по културизъм в категория до 102
Коментари Харесай

Шампионът по културизъм Марио Диловски: С помощта на Инбет мога да съм спокоен за целите си

Марио Диловски е първенец по културизъм в категория до 102 кг, както и безспорен отличник в категория бодибилдинг на Balkan Grand Prix – шампионат, който се организира през април 2022 година Един от най-проспериращите и разпознаваеми родни състезатели обаче имаше малшанса да се наложи да се подложи на хирургическа намеса, която го спря от присъединяване в част от плануваните шампионати.

Наложи се да направя една интервенция на прасеца, другояче проектите бяха пролетта да вземам участие на няколко интернационалните надпревари. Но в този момент към този момент си връщам формата и се сготвям за нови надпревари. С треньора ми говорихме, че концепцията е още веднъж да станем първи на домашна сцена, и по-късно да се пуснем и на интернационалните съревнования, където още веднъж да стъпим на върха. Такива са упоритостите ни на този стадий, споделя Диловски.

„ Аз пребивавам във Враца, тук работя в един фитнес, в който съм треньор. Има хора, макар че около летните месеци се следи прочут спад, само че това е обикновено. Все отново, с тези задължения, които имам, и благодарение на, мисля, че мога да съм спокоен за задачите, които сме си сложили “, продължава той.

е измежду най-просперащите хазартни оператори у нас. Разполага с най-богатото наличие от казино игри на родния пазар, като в същото време предлага на клиентите си и разнородни промоции и пазари в областта на спорта. А съответно първенецът ни по бодибилдинг не крие, че е нужна сериозна инвестиция, с цел да реализира задачите си. 

„ Бодибилдингът е спорт, който изисква и финансова инвестиция. Добавките на месец са съществено перо от бюджета, само че най-скъпа е храната. Трябва да се храним с най-хубавото телешко, с най-качествената риба. Пък и количествата са огромни. Взимат се, в действителност, и много добавки – протеин, креатин, Омега-3, магнезии, мултивитамини... Но съм щастлив, че има компании като, които са подготвени да оказват помощ на българските спорт и спортисти, и съм признателен за това. Защото аз влагам всичко, което изкарам, в това, което върша. Работя 7 дни в седмицата, упражнявам интензивно. Понякога се постанова да се купят и консумативи за фитнес...Инвестицията в действителност не е дребна “, споделя Диловски.  

Той не крие, че за него спортът е метод на живот. И се радва, че има съидейници в популяризирането му, както и хора, които осъзнават какъв брой огромни може да са изгодите от това човек да тренира интензивно.

„ Може и да прозвучи клиширано, само че мен персонално спортът ме е предпазил от всички неприятни неща, които ни заобикалят. Също по този начин, мога да кажа, че отваря порти. На мен персонално ми е оказал помощ хората да научат кой съм, с какво се занимавам. Разбира се, спортът и взима, и дава. Платил съм цената, имам предвид травми, контузии. И въпреки и културизмът да не е най-масовият и известен спорт, въпреки всичко с помощта на него получавам почитание, а и съм потребен на обществото по един или различен метод. С информация, със препоръки... Има хора, които признават, че им давам мотивация да упражняват още по-усилено, да са по-отдадени, което е супер. Мнозина се радват на триумфите ми, въпреки не всеки да е подготвен да извърви пътя до край, а някои просто да желаят да са готини за мацките. Което единствено по себе си не е неприятно, естествено “, приключва Марио с усмивка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР