Мариана Векилска е получила прошка от бившия си съпруг Симеон

...
Мариана Векилска е получила прошка от бившия си съпруг Симеон
Коментари Харесай

Симеон Колев прости на Векилска, че го заряза с дете на ръце

Мариана Векилска е получила амнистия от някогашния си брачен партньор Симеон Колев 5 години след раздялата им. Радиоводещият призна в тв изявление, че двамата са съумели да възстановят връзката между тях и са се помирили. В момента таели другарски усеща един към различен и горчилката от развода била част от предишното.

„ Мариана е доста готино момиче. Тя не е жена, която просто е зарязала фамилията си. Тя е човек, който следва сърцето си – не може да обвиняваш някой, който го прави. Случват се премеждия в живота, само че значимото е по какъв начин продължаваш. Не бива нашата болежка да става нашето знаме. Двамата с Мариана сме имали нещо, което никой не може да ни отнеме “, показа Симо. Родителите му обаче разкриха, че разводът с журналистката е бил най-тежкият пестник за него в живота му дотук.

Колев и Векилска се разведоха през 2019 година след 12-годишен благополучен брак, а крахът на връзките им, иницииран от Мариана, унищожи радиоводещия. Той споделяше даже, че е посещавал психотерапевт, с цел да се оправи с депресивните положения, които са го налегнали, когато с тв звездата се развели.



Фамилията преди развода - двамата публицисти с огромната дъщеря Габи от първия брак на Векилска и дребния Момчил

„ Раздялата с Мариана за мен беше сложна, трагична и унизителна. Приех я като най-големия си персонален неуспех. Беше подценена цялост от персонална болежка. Но последователно си дадох сметка, че не мога да се дразня на пълновръстен човек за това, че е взел решение “, показа Симо. Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им наследник Момчил, и за дъщерята на Мариана от предходен брак било тежко.

„ Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една доста сложна връзка. Аз минах през всевъзможни интервали след разпадането на брака ни – на обвинявания, на съжаления, на самосъжаление, само че трябваше да остана цялостен, тъй като нося отговорност пред себе си и пред двете деца “, добавя Симо. Най-ужасният миг за него обаче пристигнал няколко месеца след раздялата. Наложило му се да тръгне на терапевт, тъй като отключил съществени проблеми. Адът траял повече от година, през която получавал под паника офанзиви.

Симеон признава, че от 3 години насам има нова жена до себе си, с която е благополучен и мъката е в предишното. Заради контузията обаче дълго време не можел да отвори сърцето си за нова обич. 50-годишната Векилска пък след развода с него реши да не прави персоналния си живот публично притежание и пази настойчиво в загадка дали има човек до себе си.

След като изкара известно време като служител в Брюксел, тя се завърна у нас и към този момент близо 4 години води лично предаване в ефира на Българска национална телевизия – „ България в 60 минути “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР