Марго Роби обяви в списание Vanity Fair, че филмът Карибски

...
Марго Роби обяви в списание Vanity Fair, че филмът Карибски
Коментари Харесай

Няма Джони, няма парти: Марго Роби се оплака, от Disney канселирали нейните "Карибски пирати"

Марго Роби разгласи в списание Vanity Fair, че филмът „ Карибски пирати “, в който тя е в основната роля, най-вероятно няма да се реализира, написа Vesti.bg, цитирайки Variety.

През юни 2020 година беше оповестено, че номинираната за " Оскар " Роби ще бъде звездата в новия филм " Карибски пирати ".

„ Имахме концепция и я разработвахме известно време, с цел да има филм, с жена в основната роля – просто друг тип история – която смятахме, че би била в действителност страхотна “, това споделя Роби за планувания филм „ Карибски пирати ”. „ Но допускам, че не желаят да го създадат. “, добави тя.

Виж още: " Черната пантера: Уаканда вечно " чупи върхове с 330 млн. $ в международния бокс-офис

През лятото на 2020 година Disney стартира разработка на кино лентата „ Карибски пирати “ с Марго Роби в основната роля. Джери Брукхаймър, който продуцира и петте кино лентата „ Карибски пирати “ с присъединяване на Джони Деп, е зает и с двата нови плана по това време.

В изявление за The Sunday Times през май Брукхаймър споделя, че и двата кино лентата остават в развой на разработка. Мегапродуцентът също по този начин удостовери, че в бъдещето на „ Карибски пирати “ сега не е забъркан Джони Деп, макар слуховете, че се завръща.

Виж още: Поредна арт офанзива: Екоактивисти посегнаха и на Едвард Мунк

„ Да. Говорим с Марго Роби. Разработваме два сюжета за „ Карибски пирати “ – един с нея, един без “, сподели Брукхаймър, запитан за бъдещето на кино лентата. „ Ще се върне ли Деп? Не на този стадий. Бъдещето следва да бъде решено. ”, добавя още продуцентът.

Предишните „ Карибски пирати “, всички с присъединяване на Деп в ролята на капитан Джак Спароу, събраха доходи от 1,5 милиарда $ в страната и 3,07 милиарда $ в интернационален проект, като пазарът в Северна Америка съставлява прогресивно по-малък дял. И петте кино лентата „ Карибски пирати “ са събрали повече от 650 милиона $ в международен мащаб, като „ Dead Man’s Chest “ и „ On Stranger Tides “ надвишават границата от 1 милиард $.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР