Маргарита Александрова е новият програмен директор на БНТ, съобщиха от

...
Маргарита Александрова е новият програмен директор на БНТ, съобщиха от
Коментари Харесай

БНТназначи Маргарита Александрова за програмен директор

Маргарита Александрова е новият програмен шеф на Българска национална телевизия, оповестиха от медията. Тя ще дава отговор за цялостното програмиране и развиване на стратегиите на публичната медия. Позицията бе свободна повече от две години, а наличието досега се координираше от програмните шефове на обособените канали. Доскоро Маргарита Александрова беше на същия пост в bTV. Тя към този момент работи активно с останалите дирекции, виновни за правенето на главните програмни схеми на медията. Нейната активност ще обхване развиването на четирите телевизионни канала (БНТ 1, Българска национална телевизия 2, Българска национална телевизия 3 и Българска национална телевизия 4), продължение на тактиката за цифрова промяна за даване на онлайн наличие и директно ще дава отговор за процесите по договаряне, обмисляне и продуциране на нови формати за всички канали на Българска национална телевизия.

Професионалната ѝ кариера е извънредно богата и обвързвана с телевизионния пазар. Има потвърден опит в региона на анализите и пазарни изследвания, проучване на медийни привички и ползване, създаване на концепции за наличие и пазарното им позициониране. Участвала е в реализирането на някои от най-успешните телевизионни формати и развлекателни излъчвания.

Българска национална телевизия ще затвърди водещата си роля в основаването на осведомително и просветително наличие, доставяйки го в среда и време, оптимално подобаващи за всеки фен, показа като първи проекти за бъдещата си активност Маргарита Александрова. " Ще продължим и позитивната наклонност в разширението на зрителската публика на Българска национална телевизия като разработим нови планове и слотове в региона на забавно–познавателния род. Целта ни е основаването на висококачествено телевизионно и видео наличие, което дава отговор на потребностите на българските фенове “, добавя Александрова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР