Марек ще гостува на четвъртодивизионния Металург (Перник) в предварителната фаза

...
Марек ще гостува на четвъртодивизионния Металург (Перник) в предварителната фаза
Коментари Харесай

Марек гостува на Металург за Купата на България

Марек ще гостува на четвъртодивизионния Металург (Перник) в предварителната фаза от шампионата за Sesame Купа на България. Това отреди тегленият през днешния ден чоп. Церемонията по изтегляне се организира в постройката на БФС.
 Марек остава непогрешим след гостуването си на Банско Марек остава непогрешим след гостуването си на Банско
Мачът сред перничани и дупничани е плануван за 31 август, сряда, от 18:00 часа на стадион „ Металург “ в пернишкия квартал „ Изток “. Отборът на Металург сега е член на Областна група Перник, подгрупа Изток.

Макар отборът от Перник от дълги години да се състезава в регионалните групи, до централния му стадион неотдавна бе построен огромен спомагателен терен с изкуствена настилка. Той се употребява за тренировки на мъжкия състав и обединенията от детско-юношеската школа.

Победителят от конфликта Металург – Марек ще бъде избран в един мач. Другата двойка на Югозапад от тази фаза на шампионата за Купата на България е Спартак (Пещера) – Чавдар Етрополе. Тимовете на Левски-Раковски и Вихрен Сандански се оказаха печеливши в този кръг и се класираха непосредствено за главната скица на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР