Мапинг шоу и диджей парти, концерт, бели гълъби във въздуха,

...
Мапинг шоу и диджей парти, концерт, бели гълъби във въздуха,
Коментари Харесай

Триизмерен мапинг, диджеи и бели гълъби: кампанията завърши с шоу и фокус върху лидерите

Мапинг шоу и диджей празненство, концерт, бели гълъби във въздуха, последни срещи с актива на терен и през екрана - по този начин завършва петата за последните две години предизборна акция. Днес (31 март) е последният ден за пропаганда преди парламентарния избор на 2 април. Събота (1 април) е ден за размисъл.

Повечето от партиите и обединенията, за които социологическите проучвания дават късмет да са показани в идващото Народно заседание, сложиха завършек на предизборните си акции преди крайния период. Последни пропагандния месец ще приключат " Възраждане ", " Български напредък " и " ИТН ".

 От От " производителите на пуканки ": с какво ще бъде запомнена предизборната акция

ГЕРБ-СДС , която откри акцията си преди месец във Враца, в този момент завърши срещите във Варна вечерта (30 март). Борисов събра актива на партията, водачите на листи, евродепутати. Гост на срещата беше Манфред Вебер, ръководител на Европейската национална партия (ЕНП), от чието политическо семейство ГЕРБ е. Той повтори същите тези, които ГЕРБ стартира от месеци: че по-времето на ръководството на Борисов е имало строителство, че са се усвоявали европейски средства, че последното постоянно държавно управление е отговорно за инфлацията.

" Lieber Manfred " (Скъпи Манфред - бел. авт.) и " Kommen Sie bitte " (Моля, елате - бел. авт.) произнесе Борисов на немски език, след което продължи с нормалните си офанзиви към " Продължаваме промяната ", а Вебер стоеше до него и слушаше половинчасовата му тирада. Както всекидневно през последния месец Борисов влезе в залата под звуците на Eye of the tiger на американската рок група Survivor (част от саундтрака на " Роки 3 " ) и я напусна под съпровода на Thunderstruck на AC/DC.
" Продължаваме промяната - Демократична България " , която стартира акцията си от Пловдив, я закри през вчерашния ден вечерта (30 март) в София при Националния замък на културата (НДК). Там имаше " неповторимо образно шоу и DJ празненство ". беше поканила и неправителствените организации, които в хода на акцията са изразили поддръжка за изборите и са се записали в така наречен книга на идеите. От трибуната съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев нападна ГЕРБ и Движение за права и свободи, че ще " изкарат гласоподаватели под строй " със закани за работата им, дървата за отопление и инспекции на компании. " Всеки един глас повече в неделя е един компромис по-малко, когато би трябвало ", разяснява Асен Василев.



Елисавета Белобрадова от " Демократична България " излезе на сцената с черно кожено манто, като направи отпратка към Бойко Борисов., каквато носеше в годините, когато беше основен секретар на Министерството на вътрешните работи: " Аз съм тук, с цел да оправдавам черния кожен шлифер, който години наред беше знак на полицейщина и повинност. Важно е какво е под облеклата, кои са хората, които Ви съставляват и кои са идеите, зад които стоят ", сподели Белобрадова.

Движение за права и свободи завърши с дейната пропаганда на 29 март в помашкото село Рибново, област Благоевград. Там лидер на листата на партията е предприемачът, глобен по световния закон " Магнитски " Делян Пеевски. В оповестено от пресслужбата на Движение за права и свободи видео с изявление на ръководителя на партията Мустафа Карадайъ не се вижда Пеевски да е участвал на събитието. Краят на изборната акция за Движение за права и свободи съответства с рождения ден на почетния ръководител Ахмед Доган, като той получи поздравления от редица структури на партията.



За края на предизборната си акция " Възраждане " кани симпатизантите си на среща с ръководителя Костадин Костадинов от 18 ч. в " Български културен център ". " Ще обсъдим настоящата политическа конюнктура и бъдещето на Родината, а Вие ще имате опция да споделите концепциите си и да ни зададете въпроси ", се показва в събитието по тематиката във " Facebook ".

Певецът Миро беше акцентът в закриването на предизборната акция на Българска социалистическа партия във Варна на 29 март. Той изпълняваше свои (и не само) известни песни, предшестваше го малко фолклорна музика. Миро беше избран като " един огромен наш другар " от лидера на листата на Българска социалистическа партия във Варна Борислав Гуцанов. За ръководителя на левицата Корнелия Нинова имаше алена роза, в синхрон с логото на партията.

Флашмоб и концерт с пловдивски реализатори ще предложи " Български напредък " на симпатизантите си в края на предизборната акция. Последното пропагандно събитие ще е от 17 ч. в Пловдив, на площад " Съединение ". В този изборен регион лидер е ръководителят на партията е Стефан Янев.

" Левицата! " , обединяването към Мая Манолова, Костадин Паскалев, Георги Кадиев и Румен Петков, заложи на стартиране в полет на бели гълъби, които бяха извадени от кашон пред камерите. Събитието се състоя на 30 март при паметника на Съединението в Пловдив. Обяснението за белите гълъби даде Манолова: " В знак на нашата решителност да се борим за мир и да не допуснем България да бъде въвлечена във война ". " Левицата! ", сходно на Българска социалистическа партия и " Възраждане " се нарежда, че, оказвайки военна помощ на Украйна, България се въвлича във войната.



" ИТН " ще закрие предизборната си акция от екрана на телевизия " Седем-осми " и профила на ръководителя Слави Трифонов във " Facebook ". От 20 ч. се планува предаване " Слави Трифонов и редколегията ", в което шоуменът и партиен водач ще беседва с кандидат-депутати, които са и част от телевизионния му екип.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР