Манчестър Юнайтед постигна пестелива, но ценна победа с 1:0 като

...
Манчестър Юнайтед постигна пестелива, но ценна победа с 1:0 като
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се наложи над Борнемут, Астън Вила взе точка на Ливърпул

Манчестър Юнайтед реализира спестовна, само че скъпа победа с 1:0 като посетител на Борнемут в дуел от 37-ия кръг от Висшата лига на Англия. Гол на Каземиро още в деветата минута обезпечи скъпия триумф за " алените дяволи ", които победиха " черешките " за седми път в последните осем срещи сред двата тима.

Бруно Фернандеш пропусна да направи резултата 2:0 още преди почивката, а Давид де Хеа се намеси уверено при опит за равнене на резервата Кийфър Мур в заключителните минути на дуела.

20-кратните първенци на Англия имат 69 точки на четвърто място в класирането. Воденият от Ерик загар Хаг състав ще се завърне в Шампионската лига следващата година, откакто Ливърпул направи 1:1 вкъщи против Астън Вила.

Джейкъб Рамзи даде задатък за гостите в 27-ата минута, а " алените " изравниха посредством Роберто Фирмино минута преди края на постоянното време.

След това тъждество тимът от Мърсидайд е с 66 точки и загуби шансове за присъединяване в най-силния клубен шампионат в света единствено с един оставащ мач до края на акцията.

Астън Вила е на седма позиция в подреждането.

Фулъм и Кристъл Палас направиха тъждество 2:2 на " Крейвън Котидж " в лондонския конфликт, до момента в който Евертънт се добра до скъпа точка в борбата за оцеляване във Висшата лига. Много късен гол на Йери Мина в деветата минута на спомагателното време обезпечи актив от 33 точки за " карамелите ", които се намират на избавителната 17-та позиция.

По-късно през днешния ден Нотингам Форест е хазаин на Арсенал, до момента в който в неделя Манчестър Сити приема Челси.

Мачове от 37-ия кръг във Висшата лига на Англия:

Борнемут - Манчестър Юнайтед 0:1
Фулъм - Кристъл Палас 2:2
Ливърпул - Астън Вила 1:1
Уулвърхямптън - Евертън 1:1

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР