Малко преди това военният и жената се прибрали, тя шофирала

...
Малко преди това военният и жената се прибрали, тя шофирала
Коментари Харесай

Последна Информация За Убития Полицейски Инспектор Добромир Лазаров

Малко преди този момент военният и дамата се прибрали, тя карала колата, тъй като той бил пийнал. Твърди се, че полицайката още веднъж поддържала връзка с Лазаров.

Станал скандал сред двамата мъже, Ангел извадил нож и наръгал няколко пъти служителя на реда. От болничното заведение оповестиха, че служителят на реда е умрял към 1:00 часа през нощта от многото си пострадвания, някои от които били в областа на сърцето. Ножът, с който е осъществено убийството, е открит в непосредствен резервоар за отпадък.

От Военно-окръжна прокуратура в Пловдив оповестиха, че е повдигнато обвиняване против младшия сержант от военно формирование в Пловдив за това, че посредством нанасяне на един удар с нож в региона на сърцето съзнателно е умъртвил Лазаров. Убийството е осъществено по изключително непосилен за убития метод. Желязков е задържан за 72 часа, след което ще бъде поискано от съда да му наложи непрекъсната мярка " задържане под стража ".

В Сопот всички са потресени и недоумяват по какъв начин добродушният, ухилен и постоянно угодлив служител на реда се е забъркал в такава история. Съседите на Желязков, който даже е домоуправител, също са доста сюрпризирани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР