Малко дете удуши няколко животни до смърт по време на

...
Малко дете удуши няколко животни до смърт по време на
Коментари Харесай

Ужас от галещ зоопарк като ученик от началното училище, 9, удушава до смърт 11 заека и морски свинчета

Малко дете удуши няколко животни до гибел по време на необичайно кръвопролитие, откакто отиде на самотно пътешестване до зоопарк.

Твърди се, че деветгодишното момче не е посочило " никакви страсти ", откакто е направило безсмисленото ликвидиране в зоологическата градина Rekerhout в Алкмаар, Холандия. Според локалните медии ученикът от началното учебно заведение е нахлул в зоологическата градина и е търсил морските свинчета и зайците.

Момчето, за което се твърди, че преди този момент е посещавало мястото под контрол, е пътувало единствено и е убито до девет заека и две морски свинчета в късния следобяд на 11 март. Твърди се, че той е удушил множеството от тях до гибел без забележим претекст. Инцидентът, който се случи в град Хоек ван Холанд, смая чиновниците на зоологическата градина, които се почувстваха гадни по-късно.

Полицията залови детето и родителите му се появиха на мястото. Мениджърът Али Доренбос сподели на De Telegraaf: „ Това ви разболява изцяло! “ Припомняйки си предходен случай с малтретиране онлайн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР