Малкият син на бившия шеф на Литекс Ангел Бончев защити

...
Малкият син на бившия шеф на Литекс Ангел Бончев защити
Коментари Харесай

Малкият син на Ангел Бончев: Брат ми скочи да бие баща ми. Те имат бизнес конфликт

Малкият наследник на някогашния началник на Литекс Ангел Бончев отбрани татко си по проблема с обвиняването му в опасност за ликвидиране към другия му наследник Бончо.

Преди ден предприемачът бе задържан, а по-късно освободен против парична гаранция от 500 лв..

Според Ангел Бончев-младши сред татко му и брат му от дълго време имало бизнес спор, а в изявленията по проблема със опасността за ликвидиране имало доста пресилени изказвания.

„ Не съм участвал на самата преживелица, само че нещата, които се изписаха за тежки закани и оръжия, са пресилени. Има проверяващи органи и те ще изяснят нещата. Ситуацията не е тъкмо такава ”, разяснява младежът пред Нова телевизия.

Според него в основата на спора сред татко му и брат му е бизнесът в хидропарк " Казичене ".

„ Цял сезон се работи, а в това време татко ми не получава нищо. Бизнесът е на татко ми, а брат ми го ръководи ”, разясни Бончев.

Според него татко му бил раздразнителен от непрекъснати провокации от страна на брат му.

" Това е следващата такава. Имаше спор с брат ми – скочи на пердах на татко ми, аз ги разтървах и си потеглих. Брат ми отново му е скочил, стигнало се до разпра ", описа дребният наследник на предприемача.

Ангел Бончев-младши сподели и че татко му е пуснал тъжба в полицията, само че нищо не последвало.

" Сега обаче незабавно има арест. За мен е неприемливо брат ми да скача на пердах. Бих му споделил да се замисли с какви хора се обкръжава ”, сподели още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР