Малайзия отхвърли предложението да бъде домакин на следващите Игри на

...
Малайзия отхвърли предложението да бъде домакин на следващите Игри на
Коментари Харесай

Малайзия отхвърли предложението да бъде домакин на Игрите на Британската общност през 2026 г., позовавайки се на разходите

Малайзия отхвърли предлагането да бъде хазаин на идващите Игри на Британската общественост, базирайки се на опасения по отношение на разноските за четиригодишното спортно събитие.

Министерството на младежта и спорта на Малайзия съобщи в петък, че е отказало да се намеси като хазаин, откакто заключи, че предлагането на Федерацията на Игрите на Британската общественост от 100 милиона паунда (126,21 милиона долара) в помощни средства няма да покрие разноските.

„ Освен това, икономическото влияние не може да бъде разпознато в този къс интервал от време “, се споделя в изказване на министерството.

Малайзия беше помолена да бъде хазаин на събитието, откакто австралийският щат Виктория се отдръпна предходната година, откакто съобщи, че приблизителните разноски са се нараснали с 6,9 милиарда австралийски $ (4,5 милиарда долара).

Доклад от Службата на основния инспектор на Виктория, оповестен в сряда, откри, че оценката на разноските, довела до анулацията на събитието,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР