Макар наименованието на тази зодия да идва от името на

...
Макар наименованието на тази зодия да идва от името на
Коментари Харесай

7 причини да си хвaнеш гадже Рак

Макар наименованието на тази зодия да идва от името на прикрито в черупка животно, това въобще не значи, че представителите й са срамежливи.

Раците са доста трескави персони и един път привлечеш ли вниманието им, е въпрос на време да те уловят в щипките си.

Поемат всичко от живота на дребни порции и първите признаци на „ прекалено много ” ги изпраща непосредствено назад в безвредните лимити на личната им черупка.

Те обичат нещата да се случват по техния си метод и могат да бъдат малко егоистични, само че в никакъв случай не го вършат умишлено.

Мъжете представители на тази зодия имат заложено в себе си желанието за задомяване и основаване на семейство, само че все пак към тях витае известна доза тайнственост. Срещите с тях в никакъв случай не са скучни. Ето няколко аргументи за какво:

1. Възвръщат вярата ти в кавалерството

Елегантни и представителни, те са рицарите на бял кон, които те избавят в неволя. Ако преди малко си завършила с доста неприятна връзка, възстановителният ти развой би бил най-хубав в компанията на мъж от зодия Рак.

Обичат да демонстрират, че са разнообразни от някогашния ти другар, който те е наранил, като биха преобърнали света, с цел да ти го потвърдят.

Перченето пред жена, която харесват, е най-естественото нещо за Рака, само че при появяването на същински и по-задълбочени усеща, е допустимо да забележиш, че леко се затварят в черупката си. Те или ще дефинират сами темпото, с което се движат или просто ще се отдръпват.

Жената би трябвало да е в действителност на 100 % уверена, с цел да търпи странностите им. Те не желаят да губят чувството си за независимост и в това време се опасяват да поемат риска да изгубят някой, който значи доста за тях.

2. Знаят какво желаят

За разлика от представителите на останалите зодии, Раците не се натъкват инцидентно на обстановки, които включват обич и полови преживявания.

Те следят набелязаната жертва известно време преди да подхващат каквото и да било и доста от тях в последна сметка се събират с дами, с които са се срещнали посредством общ другар или някаква взаимна интензивност, а не просто в бар. Винаги са подготвени за предизвикателство и в никакъв случай не одобряват отхвърли за финален.

Майстори са във флиртуването и постоянно подаряват и дами, към които нямат интерес, с прекалено много внимание, което може да бъде подвеждащо. Просто са си такива.

Всеки от тях желае да бъде специфичен и единствен за някого и от време на време малко се отнасят в този блян и се оказват такива за няколко дами по едно и също време. Това е залитането, в което се демонстрира егоистичната страна на Раците.

Жадуват за същинска непосредственост и по тази причина без значение какъв брой телефонни номера имат в дребното си черно тефтерче, всичките им връзки са значими за тях.

3. Дълбоко в себе си са мъчително чувствителни

Черупките им са им потребни всякога, когато имат възприятието, че са били наръгани в сърцето от някого. Понякога за тях е извънредно мъчно да се доверяват на хората.

Мъжете от тази зодия са доста, а постоянно даже прекомерно чувствителни. Тестостеронът обаче им разрешава да демонстрират една прекомерно минимална порция от своята емоционалност.

В същото време с помощта на тази своя сензитивност карат половинката си да се усеща безпределно обичана и точно по този начин я задържат до себе си.

Дори когато прецакат нещо, умеят да заличат всичко посредством най-симпатичния вероятен сантиментален жест, който работи като автоматизирано натискане на бутона за мигновено опростяване на прегрешението им.

4. Могат да печелят състезания по тайнственост

Техен умишлен избор е да изпъкват в тълпата. Обичат мистериозното във всичките му разновидности и форми.

Искат да бъдат някой, който всички смятат за друг. Искат дамите не просто да ги обичат, а да изпитват към тях най-дълбоки усеща.

Не се влюбват и разлюбват елементарно, само че когато открият верния човек, това е явно за безусловно всеки. Раците пазят затулен персоналния си живот и този воал може да накара дамите в живота им да се усещат все едно са попаднали в приказка.

5. Написали са книгата за харизмата

Във външния тип и цялостното лъчение на Рака има доста горделивост, поради която рядко остават незабелязани. Те поддържат зрителен контакт като поддържат връзка, а това е нещо, което множеството дами смятат за пъклен привлекателно, тъй като ги кара да се усещат мечтани.

Могат да омаят и най-непристъпните и няма по какъв начин неотложно да не доловиш половите нюанси в държанието им, даже и когато споделят най-обикновени неща, като това да те помолят да им подадеш салфетка да вземем за пример.

6. Винаги е занимателно с тях

Тяхната прелест въпреки всичко не се изчерпва единствено със половото. Раците са забележителни също и в другарството, като те с удоволствие го дават и на някогашните си гаджета.

Те са обичания и най-хубавия другар, обединени в един човек. Много дами мечтаят да открият точно подобен сътрудник, тъй че Ракът е удар право в десетката.

Мъжете от тази зодия желаят да бъдат твой другар, персонален помощник, сътрудник за чашката и всичко останало, от което се нуждаеш.

7. Семейството е най-важното нещо за тях

Ако някой от фамилията им се нуждае от помощ, значи към този момент са на път към него. Раците са безпределно лоялни и пазят своите, което прави доста положително усещане на дамите. Те са видът мъже, които имат всичко належащо за положителни съпрузи.

Можеш да ги запознаеш с родителите си без да се притесняваш даже за секунда.

Връзката с Рак ще те накара да се почувстваш все едно си попаднала в обичаната си сантиментална комедия, където всичките ти фантазии стават действителност и на моменти ще се постанова да разтъркваш очи, с цел да се увериш, че това не е сън.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР