Мъжете трудно говорят понякога за емоциите си. Но когато го

...
Мъжете трудно говорят понякога за емоциите си. Но когато го
Коментари Харесай

Наистина го мислят: Мъжете са откровени, когато ви казват тези думи

Мъжете мъчно приказват от време на време за страстите си. Но когато го вършат, са откровени и същински... Според експертите, има думички, които нито един мъж не произнася без да ги мисли. Нека забележим кои са те...

„ Страх ме е “

Не е мъжко да те е боязън, по тази причина представителите на мощния пол нормално не си признават, че ги е боязън от нещо. Самият факт, че ви е споделил, че го е боязън от нещо, приказва доста за връзките ви. Означава, че ви усеща необикновено близка. А това пък е знак, че връзката ви е мощна.

„ Обичам те “

Повечето мъже бягат като демон от тамян от тези думички. Ако могат, не биха ги произнесли изобщо. Но кажат ли ги, в действителност ги мислят. И евентуално са подготвени за идната стъпка...


" Искам да остареем дружно "

Когато един мъж признае, че желае да има деца от една жена и че желае да остарее с нея, то това е доста мощно. Доказателство за обич и още нещо. Самият факт, че прави дълготрайни проекти е знак, че ви приема като освен това от сътрудник за секс, другарка или гадже. Влезли сте в графата " сериозен сътрудник ", половинка.



„ Искам да те срещна със фамилията ми “

Когато един мъж реши да ви показа на фамилията, това значи, че е подготвен и за всичко останало - деца, дълготрайна връзка... Това значи, че е сигурен в възприятията си и е подготвен да застане зад вас като двойка. Бъдете блага със фамилията му.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР