Мъжът на спринтьорката Ивет Лалова има нова страст - да

...
Мъжът на спринтьорката Ивет Лалова има нова страст - да
Коментари Харесай

Мъжът на Ивет Лалова стана ГЪБАР! Двойката се премести от планината на море

Мъжът на спринтьорката Ивет Лалова има нова пристрастеност - да обикаля горите и да търси гъби. Физиотерапевтът Симоне Колио се включи във радостна българска дружинка и дружно с нея откри страхотни екземпляри в една от планините ни. Италианецът извади огромен шанс и откри десетки манатарки. Това е една от най-ценените и вкусни гъби, които евентуално е сготвил след това за Ивет. Самата тя към момента не споделя новата пристрастеност на Симоне, само че нищо чудно скоро и тя да тръгне по горите с кошница в ръка.

„ Българо-италианската дружба се скрепява най-добре в гората “, споделят новите другари на Симоне. Те са измежду най-хубавите гъбари у нас, като дружинката даже си има име - „ Янатарко тийм “. Самият Симоне се възхити от красивите гъби и на няколко пъти възкликна по италиански „ Мама миа! “. Мъжът на Ивет до момента не беше виждал манатарки и се радва като малко дете на всеки открит образец. След това той метафизичен заключи вълнуващото за него прекарване.

„ Страстта е сила “, споделя Симоне. „ Истинската пристрастеност, която гори в душатa ви, е тази, която в никакъв случай не може да бъде потушена. Обичам да усещам силата, която идва от фокусирането върху това, което ме вълнува. “

През последните седмици семейство Колио е на отмора в България. Тук те означиха и осмата годишнина от сватбата си, като се врекоха в обич един на различен. „ Най-хубавите осем години в живота ми “, споделя атлетката, а Симоне я назовава „ моя принцеса “. След приключенията планината двойката отпътува на море. Ивет и брачният партньор към този момент се пекат на плажа в Гърция дружно с кучето Токио. Италианецът сподели парещ кадър, на който е седнал върху шезлонг във водата и нежно е прегърнал красивата Ивет. Следващото предизвикателство за Симоне ще бъде присъединяване им фамозния Лондонски маратон, който тази година ще се организира на 4 октомври.

Колио е в съвършена физическа форма и надали ще има проблем да пробяга дистанцията от 42 километра в британската столица, а и надали ще желае да се а изложи пред лекоатлет като Ивет . След това двамата се прибират в Италия, където живеят през последните години. В момента Ивет е на кръстопът дали да продължи със спортната си кариера. Изминалата олимпиада в Токио съвсем несъмнено ще е последна за 37-годишната спринтьорка, само че тя евентуално ще взе участие в някои шампионати през идната година, написа „ България Днес “.

Лалова и Симоне към този момент мислят и за деца, защото поради кариерата си атлетката към момента не е изпитала това благополучие. „ Няма и по какъв начин да не мисля за края на моята кариера, тъй като този миг наближава “, сподели Ивет след присъединяване си на пета олимпиада.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР