Мъж ще изтърпи доживотна присъда за убийството на жена преди

...
Мъж ще изтърпи доживотна присъда за убийството на жена преди
Коментари Харесай

Мъж ще лежи в затвора до живот заради убийството на жена край Троян

Мъж ще изтърпи доживотна присъда за убийството на жена преди осем години край Троян, оповестиха от прокуратурата. И. Ц. е приет за отговорен за това, че на 10 януари 2016 година в гориста околност край Троян съзнателно умъртвил 59-годишната П.Г. от града.

След убийството дамата била оповестена за общодържавно търсене. Останки от тялото ѝ били открити година и половина по-късно. При следствието станало ясно, че И. Ц. срещнал инцидентно 59-годишната жена, до момента в който се разхождал в гористата околност, след което показал принуждение над нея и я умъртвил. 

Мъжът е арестуван за убийството през 2019 година Тогава окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков уточни, че няма връзка сред жертвата и причинителя. Жената, прибирайки се от работа, е обичала да се разхожда в този регион. Вълков сподели още, че има безапелационни данни, че дамата е била изнасилена, преди да бъде убита, допълват от Българска телеграфна агенция.  

Присъдата на Окръжния съд в Ловеч е влезнала в действие, откакто е доказана от Апелативен съд – Велико Търново, и от Върховен касационен съд, и е приведена в осъществяване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР