Мъж сътвори истински екшън във фризьорски салон в Карлово. Поведението

...
Мъж сътвори истински екшън във фризьорски салон в Карлово. Поведението
Коментари Харесай

Дива селяния стресна клиентите на фризьорски салон

Мъж сътвори същински екшън във фризьорски салон в Карлово. Поведението му принудило служители на реда да го арестуват и да му наложат санкция.

Грозните подиуми се разиграли в петък следобяд. Малко преди 15:00 часа мъртвопиян нахлул в салона. През това време собственичката подстригвала клиентка.

Пияният настоял неотложно да бъде подстриган, само че фризьорката му отвърнала, че за деня няма свободни часове и би трябвало да се запише за различен ден. Като чул това, мъжът буен. Започнал да се държи жестоко и надменно с нея, отправил обидни думи, хвърлял пари по земята. И двете дами се уплашили доста.

Фризьорката позвънила в полицията, а пияният избягал. Униформените пристигнали на място, разпитали хората от фризьорския салон. Тръгнали да търсят нарушителя в региона, само че не го разкрили и си тръгнали, написа " Марица ".
свързани новини15862на 24.01.2019
Към 16,30 часа обаче нападателният вид се завърнал. Отново нахлул в салона. Този път собственичката била сама, изплашила се и незабавно подала сигнал в полицията. Пияният още веднъж почнал да я нагрубява и ставал все по-агресивен. Дори се опитал да хване фризьорката, което я предиздвикало да излезе на открито и да се затича към близката градинка. Пияният тръгнал след нея, само че в този миг пристигнали полицейските чиновници. Те му поискали документ за идентичност, само че той декларирал, че няма да показа такива и почнал да ги наскърбява. Казал, че не били никакви, нарекъл ги „ шматки “. Агресивното му държанието наложило да бъде арестуван и отведен в ареста за 24 часа.

Малко по-късно пияният бил изправен пред съда в Карлово. Признал за държанието си и за издевателството, даже изразил подготвеност да се извини на фризьорката. В последна сметка магистратите му наложили санкция в размер на 350 лева по Указа за битка с дребното безчинство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР