Мъж, преструващ се на полицай, постави сини светлини на колата

...
Мъж, преструващ се на полицай, постави сини светлини на колата
Коментари Харесай

Мъж, преструващ се на полицай, спря самотна жена - след това забеляза дете на задната седалка

Мъж, преструващ се на служител на реда, сложи сини светлини на колата си и извади самотна жена в селска уличка, изслуша съдът.

Крис Грийн се призна за отговорен в това, че се е представял за служител на реда дни след ареста си през май 2023 година – само че по-късно промени пледирането си на почтен. В четвъртък той беше наказан в магистратския съд в Суиндън.

Прокурорът Том Пауър сподели, че обвиненият е карал Ford Fiesta с почти 50 благи в час в зона от 60 благи в час, когато жена водач се е „ почувствала неспокойна “ и го е изпреварила. Миг по-късно Грийн изпревари дамата със светещи сини светлини в автомобила му. Вярвайки, че е спряна от полицията, тя спря в Лонгсплат, в Бокс, Уилтшир.

Грийн излезе от автомобила си и се изправи пред прозореца на колата й, като й сподели, че кара рисково. По време на случая на 6 май предходната година тя го попита от кое място е и той отговори с думи от рода на: „ Работя за правоохранителните органи, локален отдел за закононарушения под прикритие The Brotherho...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР