Мъж от Велико Търново остана възмутен от двойния аршин, по

...
Мъж от Велико Търново остана възмутен от двойния аршин, по
Коментари Харесай

Глобяват наред, а после спират в нарушение за закуски

Мъж от Велико Търново остана засегнат от " двойния критерий ", по който мерят органите на реда в града.

Николай Иванов счита за неправилно служители на реда да глобяват все ден за погрешно паркиране в сектор на бул. " България ", а след това самите те да нарушават ЗДвП.

" Миналата седмица написах пост за пияния служител на реда, който удари майка и дете по бул. България. Поста насъбра много публично неодобрение и беше отстранен в границите на 24 часа. Все едно.

В други вести, отново по продължението на бул. България, през вчерашния ден даже имаше митинг за премахването на паркоместата.Полицията глобяваше всеки ден хора наред за погрешно паркиране!

Днес какво да видя. Двама служители на реда, спрели полицейски автомобил на спешни светлини, се редят да си купуват закуски.Да, от същото място, на което в случай че спра аз ще бъда мигновено санкциониран! И не, полицейският автомобил не беше с пуснати буркани, и не, служителите на реда не бяха там с цел да извършват служебни отговорности! Паркираха си на спешни и си слязоха за баничка (примерно).

Да живее полицейския произвол! За следващ път се усещам предпазен от родната полиция. За следващ път се веселя, че няма двоен стандарт и пред закона всички сме равни. Кои години сме, че да си пеем " за кокошка, няма амнистия "... ", написа Иванов. Какво мислите вие по въпроса? 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР