Mъж от Сливен получи неочакван подарък. Горският инспектор се оказал

...
Mъж от Сливен получи неочакван подарък. Горският инспектор се оказал
Коментари Харесай

Горски инспектор се оказа по-богат с 36 000 лв. след подарък в банковата му сметка

Mъж от Сливен получи непредвиден подарък. Горският контрольор се оказал с 36 000 лв. в сметката си, а за постъплението схванал от есемес от банката. Юсеин Шакиров получил есемеса, до момента в който бил на акция в гората, съобщи bTV.

Вкъщи ревизирал банковата си сметка, в която трябвало да има единствено 700 лв..

" Съпругата ми отвори да види какви са тези пари и от кое място идват и вижда имената на някаква жена. Тя превежда на някакъв мъж, който е със същата фамилия, обаче не знам по какъв метод са ги превели на моята сметка ", изяснява горският контрольор.

Няма пояснение по какъв начин се оказал по-богат с 36 000 лв.. Премислил всевъзможни версии, тъй като бракониери постоянно предложили да платят за мълчанието му.

" Всичко ми е минало през главата, в това число и рушвет, в това число като земен човек споделих на няколко души. От тези 10 души 9 ми споделиха: " Как можем да ги откраднем? ", добавя Юсеин Шакиров.

Това не е първи сходен случай. През 2012 година дебитна карта за обществени помощи се оказа безлимитна и жена от Новозагорско съумя да изтегли над 100 000 лв., напомня bTV.

Горският обаче е решен да върне парите. Той чака края на почивните дни, с цел да осведоми банката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР