Мъж от щата Пенсилвания в САЩ издирва своя необичаен домашен

...
Мъж от щата Пенсилвания в САЩ издирва своя необичаен домашен
Коментари Харесай

Внимание, изгубен домашен любимец: Алигаторът Уоли

Мъж от щата Пенсилвания в Съединени американски щати търси своя необикновен домакински любим – алигаторът Уоли. Собственикът - Джоуи Хени, твърди, че Уоли му е оказал помощ да се избави от меланхолия, от която страда към този момент съвсем цяло десетилетие.  

Алигаторът Уоли е животно за прочувствена поддръжка. Като такова, то се предписва от експерт по психологично здраве на пациент с диагностицирано психическо или прочувствено разстройство.  

За изгубването на необикновеният любим Джоуи оповестява в обществените мрежи, където алигаторът Уоли има хиляди почитатели. Джоуи твърди, че животното е било взето рано сутринта на 21 април от заграждението, в което е бил отглеждан. Това се случва по време на априлската почивка, до момента в който Джоуи и Уоли са били на посетители на другари в Брънсуик, Джорджия.

 алигаторът Уоли Снимка:

Собственикът твърди във Фейсбук, че на 21 април, до момента в който го е нямало в резиденцията, в която е бил отседнал в Джорджия, Уоли е бил „ взет “ от заграждението си сред „ 4:30 и 7:00 часа сутринта “. 

В изявления в обществените мрежи Хени написа, че шегаджии са оставили Уоли пред дома на човек, който се е обадил на управляващите, вследствие на което алигаторът е бил заловен и пуснат на независимост. Властите в Джорджия потвърдиха, че някой в региона на Брунсуик е съобщил за алигатор на 21 април - деня, в който Уоли е липсващ.

Уоли стана прочут онлайн откакто предходната година му беше отхвърлен достъп до мач на бейзболния тим Филаделфия Филис. Преди това той е бил допускан на редица сходни събития, като даже е получавал специфични предложения за наличие.

Фенове на Уоли с тениски с негов лик

Когато на Уоли беше отхвърлен достъп до мача, собствнеикът му остана с него отвън стадиона, с цел да поздрави някои от почитателите на алигатора и да им разреши да му се порадва и даже да го погалят.

Фенове на Уоли с облекла с негов лик Снимка: Facebook / Shanon Kohl

Джоуи споделя, че Уоли е отзивчив и обича да дава обятия.

Алигаторът се появява в живота му преди 7 години, когато е изваден от лагуна във Флорида заради несъразмерния брой алигатори. Районът там е претъпкан от животните и от време на време се постанова да бъдат евтаназирани.

Оттогава двамата са неразделни.

Уоли е напълно друг от всички алигатори, с които съм имал работа през последните 30 години - споделя Джоуи пред Си Ен Ен.

„ Той не демонстрира яд. Не демонстрира експанзия. Не го е правил от деня, в който го хванаха. Той е просто влюбчив. Спи с мен, краде ми възглавниците, краде ми одеялата. Той е просто страховит “, споделя още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР