Мъж от Флорида, арестуван от бреговата охрана за опит да прекоси Атлантическия океан с колело за хамстер с човешки размери

...
Служители на бреговата охрана арестуваха мъж от Флорида, след като
Коментари Харесай

Служители на бреговата охрана арестуваха мъж от Флорида, след като засякоха необичайното му измишльотина с колело за хамстер, за което се твърди, че се е опитвал да „избяга“ до Лондон.

Според наказателна жалба, 44-годишният Реза Балучи е изправен пред федерални обвинения, след като е бил спасен на 70 мили от остров Тайби, Джорджия, от служители на бреговата охрана. Маратонецът беше намерен на 26 август в странното си устройство с колело за хамстери и му беше зададен „стандартни въпроси“.

„Въз основа на състоянието на плавателния съд – който беше на повърхността в резултат на окабеляване и шамандури – служителите на USCG определиха Балучи извършваше явно небезопасно плаване", се казва в наказателната жалба.

"Явно опасният" плавателен съд е гигантски метален барабан с надуваеми буйове от всяка страна и гребла, които се задвижват от плъзгач вътре.< /p>

В жалбата се казва, че Балучи не е успял да предостави на служителите необходимата регистрация за своето водно превозно средство и е информирал служителите, че е пътувал с колелото си на хамстер чак до Лондон, Англия.

Когато офицери от бреговата охрана казаха на Балучи, че съкращават пътуването му, Балучи заплаши, че ще се самоубие с 12-инчов нож, ако някой се опита да го залови, и заяви, че има бомба на борда, според жалбата

След дни на опити да накара Балучи да се качи на корабите на бреговата охрана, той призна, че няма истинска бомба и на 1 септември служителите успяха да го накарат да слезе на базата на USCG в Маями Бийч, Флорида.

Съдебните документи казват, че това не е първият му опит да тича по вода в колелото си на хамстер. Длъжностни лица казаха, че той е правил опити за подобни пътувания през 2014, 2016 и 2021 г., всички от които са завършили с намеса на бреговата охрана.

Той е изправен пред федерални обвинения за възпрепятстване на качване и нарушаване на заповедта на капитана на пристанището.

Според ексклузивно интервю за FOX 35, усилията на Балучи са имали за цел да съберат пари за различни благотворителни каузи, включително „бездомни хора“, бреговата охрана на САЩ, полицията и пожарната .

„Целта ми е не само да събера пари за бездомни хора, да събера пари за бреговата охрана, да събера пари за полицейското управление, да събера пари за пожарната“, каза Балучи. „Те са на обществена служба, правят го за безопасност и помагат на други хора.“

Балучи казва, че е събрал много пари, но най-важното е, че никога няма да се откаже от мечтите си.

"Никога няма да се откажа от мечтата си. Спират ме четири или пет пъти, но никога не се отказвам."


Оригинален източник на статия: Мъж от Флорида, арестуван от бреговата охрана за опит да пресече Атлантическия океан в колело на хамстер с човешки размер

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР