Мъж от Ел Пасо с пушка, арестуван след безредици пред бара в квартал Синсинати

...
22-годишен мъж беше арестуван, но само за пътни заповеди, по
Коментари Харесай

22-годишен мъж беше арестуван, но само за пътни заповеди, по време на безредици, след като се твърди, че е заредил пушка и се е приближавал до тълпа отвън бар в развлекателния район на Синсинати, казаха полицейски служители в Ел Пасо.

Андрес Габриел Лодоса беше бързо спрян от полицията, която му нареди да хвърли оръжието, преди ситуацията да ескалира малко след 2 часа сутринта в събота в района на нощния живот от квартал Керн Плейс близо до Тексаския университет в Ел Пасо, каза полицията. Не е произведен изстрел.

Агентите на ФБР от оперативната група за насилствени престъпления и банди на ФБР, работещи по операция по потушаване на банди, са видели Лодоза да предизвиква безпокойство в бар Champagne Villain, проследили са го и са уведомили полицията, според изявлението на полицията .

Насилие с оръжие в Ел Пасо: Спор с жена предшества смъртоносната стрелба на войници от Форт Блис, казва прокурорът

Агентите са проследили Лодоса, който е видян да паркира своя превозно средство на Cincinnati Avenue, преди да вземе и зареди пушка и да тръгне към бара, преди да бъде спрян, тъй като полицаи, агенти на ФБР и специални агенти на армията на САЩ незабавно реагираха, казаха служители.

След като беше обезоръжен и задържан, полицията научи, че Лодоса е участвал в кавга вътре в Champagne Villain. Лодоса твърди, че неидентифициран член на бандата го е заплашил и е искал да го нарани.

„В отговор Лодоса извади пушката си, позовавайки се на военното си минало, с намерението да сплаши неидентифицирания мъж“, се казва в изявление на полицията. Специфичното минало на Лодоса в армията не беше обяснено.

Лодоса беше арестуван и отведен пред магистрат в затвора Сара Приди, която не намери вероятна причина да го обвини в отправяне на терористична заплаха, каза полицията.

Лодоса от Източен Ел Пасо беше записан само по две заповеди за движение от 2020 г. за превишена скорост и липса на застраховка на обща стойност над 900 долара. Той остана затворен в неделя вечерта в затвора на окръг Ел Пасо в центъра, според дневник на затвора.

Още: Система за видеонаблюдение на полицията в Ел Пасо, добавяща 300 камери в разширение за $7 милиона< /p>

„Полицейското управление на Ел Пасо остава непоколебимо в ангажимента си към безопасността и благополучието на нашата общност“, се казва в изявление на управлението. „Продължаваме да действаме бързо и решително в отговор на всякакви заплахи за обществената безопасност. Оценяваме сътрудничеството и подкрепата на общността и нашите партньори от правоприлагащите органи в тези усилия.“

От години Cincinnati Entertainment District е едно от най-насилствените места в Ел Пасо с множество инциденти на насилие с оръжие, битки и нападения, включително стрелба, която уби 25-годишен мъж през юни, което доведе до арестите на двама мъже по обвинения в убийство.

Тази статия първоначално се появи в El Paso Times: Мъж от Ел Пасо с пушка арестуван след безпокойство в бара

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР