Мъж остана възмутен, след като неговите правоимащи“ съседи поискаха от

...
Мъж остана възмутен, след като неговите правоимащи“ съседи поискаха от
Коментари Харесай

„Правоимащите ми съседи се опитаха да ми откраднат градината – завиждат, че е толкова голяма“

Мъж остана засегнат, откакто неговите „ правоимащи “ съседи желаеха от него да подпише контракт, с който се съгласява да получи половината от градината си с тях. Той изясни по какъв начин се е срещнал с новите си съседи, Джеймс и Роуз*, за първи път, когато те нахлуха напряко в къщата му без добре пристигнали.

Объркан, той ги изведе от хола си назад към вратата, сподели довиждане и продължи деня си. Но това беше единствено началото на лудориите на Джеймс и Роуз, защото те се появиха още веднъж няколко дни по-късно с контракт в ръка, изискващ той да им трансферира част от градината си, с цел да създадат нещата „ обективни “.

Той сподели в Reddit: „ Джеймс и Роуз купиха къща, която беше мощно развалена от последните наематели. Говоря за счупени стени, счупени прозорци, каквото и да е. Къщата беше посочена тъкмо, тъй че нищо от това не беше изненада за тях.

„ Странно, в никакъв случай не съм имал проблеми с хората, които наемаха. Бях учуден, когато си потеглиха и видях вредите, които бяха нанесли. Джеймс и Роуз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР