Мъж, обвинен в причиняване на огнена катастрофа, затворила главен магистрален

...
Мъж, обвинен в причиняване на огнена катастрофа, затворила главен магистрален
Коментари Харесай

Шофьор е обвинен в убийство по небрежност при огнена катастрофа, затворила магистрален мост в Кънектикът

Мъж, упрекнат в причиняване на огнена злополука, затворила основен магистрален мост в Кънектикът и умъртвила водач на камион за доставка на гориво, е упрекнат в ликвидиране по немарливост, сподели полицията в четвъртък.

Щатската полиция заяви, че 59-годишният Реджиналд Колинс се е предал в сряда, откакто научил, че управляващите са издали заповед за ареста му по отношение на злополуката през април 2023 година на междущатска автомагистрала 95, съществена артерия сред Ню Йорк и Бостън. Адвокатът му отхвърли обвиняванията и сподели, че са били изненада.

Щатската полиция сподели в четвъртък, че Колинс е карал колата си от южната страна на Мемориалния мост Голд Стар сред Ню Лондон и Гротън, когато е взривил кола гума, зави и спря в дясната лента, вместо да дръпне на дясното рамо.

След това камион за доставка на гориво се блъсна в колата на Колинс, прекатурна се на дясната си страна и се възпламени, заяви щатската полиция. 42-годишният водач на камион, Уолъс Фокет III, от Стонингтън, беше погубен. Колинс и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР