Мъж на 57 години е заподозрян за убийство на съпругата

...
Мъж на 57 години е заподозрян за убийство на съпругата
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за кървавата баня в Червен бряг

Мъж на 57 години е обвинен за ликвидиране на брачната половинка си в Червен бряг. Тежкото престъпно закононарушение е осъществено в частен дом, оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен. Жертвата е на 42 години. След осъществяване на закононарушението мъжът самичък е поставил завършек на живота си в друга къща в града, която той купил преди месеци. Сигналът е постъпил на телефон 112 в 06:57 часа в сряда сутринта.

Двамата живеели дружно от 2002 година От към 20 години обитавали в Испания. През 2016 година те сключили цивилен брак. Към края на 2023 година дамата се завърнала в България, дружно с двете им деца. Тя два пъти подавала молби за бракоразвод до Районния съд, които в следствие оттегляла. В началото на 2024 година жертвата подала молба до съда за издаване на заповед за отбрана от домашно принуждение. Малко по-късно тя отдръпнала молбата, като издадената заповед за незабавна отбрана била обезсилена и делото било прекъснато, споделя Народоосвободителна въстаническа армия.

До момента на убийството двамата съпрузи, дружно с двете им деца, живеели в къща, стопанисвана и населявана от родителите на брачната половинка. Днес сутринта майката на жертвата намерила тялото ѝ в фамилната спалня. При осъществения оглед по тялото на убитата са установени шест прободни рани – четири в региона на врата, една в региона на мишницата и една в гърба. В същата стая, където е намерено тялото на 42-годишната жена, е открит и нож, с който, съгласно първичната версия, се допуска, че е осъществено закононарушението.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР