Мъж, издирван за разпит за убийството на Джил Дандо, има

...
Мъж, издирван за разпит за убийството на Джил Дандо, има
Коментари Харесай

Разкритие за убийството на Джил Дандо заради удивителната прилика на Man X с убиеца от сръбските тайни служби

Мъж, търсен за разпит за убийството на Джил Дандо, има удивителна аналогия с безсърдечен палач от сръбските секрети служби, може да разкрие следствие на Mirror.

Неидентифицираното лице беше уловено от камери за видеонаблюдение след евентуалния път за бягство на стрелеца, откакто водещият на Crimewatch беше убит през 1999 година Носеше белезите на професионален шлагер.

Еми Полито, специалист по сравняване на лица към този момент откри редица прилики сред „ Човек Х “ в CCTV и два пъти наказания палач Милорад Улемек, който излежава 40 години в сръбски затвор.

По времето, когато Джил беше убита, 56-годишният годишен ръководеше застрашителен отряд от наемни убийци, виновни за насочването на съперниците на бруталния деспот Слободан Милошевич.

Братът на Джил, Найджъл, на 72 години, сподели пред Mirror: „ Винаги се интересувам от всевъзможни нови линии на следствие по отношение на Джил гибел, изключително в случай че тези линии на следствие могат да доведат до арестуване и наказание на някого за нейнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР