Мъж е хванат да мастурбира край детска площадка в столичен

...
Мъж е хванат да мастурбира край детска площадка в столичен
Коментари Харесай

Внимавайте! Голяма срамотия: Изратеняк бичува питона пред малки дечица в квартал в София

Мъж е заловен да мастурбира край детска площадка в столичен квартал. Ивайло Русимов е забелязал мъжа, който е правил непристойни дейности край детската площадка, намираща се на улица „ Пирински проход “ в ж.к. „ Красно село “, написа Глас нюз бг.

Той показа фотография в обществената мрежа Facebook, на която се вижда, че панталонът на онаниста е разкопчан, а половият му член е изваден.

„ Уважаеми съседи, апелирам, имайте едно на разум, когато пускате децата си сами да се разхождат “, предизвести Русимов.

Русимов даже е снимал клип на мъжа, онанирал край детската площадка. Съпругата му пък е подала сигнал в полицията.

„ Междувременно лицето потегли посока ул. „ Ген. Стефан Тошев “ и аз потеглих след него за да ориентирам полицията “, споделя Ивайло.

В обявата си Ивайло отбелязва, че мъжът е почнал да бяга, когато забелязал полицейския патрул.

„ След къса сага с преследване (побягна сега, в който видя патрулката) го настигнах и го стопирах. Не оказа никаква опозиция “, прибавя Русимов.

Той споделя още, че мъжът евентуално страда психологично заболяване. Русинов е предал на органите на реда видеото, запечатало непристойните дейности.

„ Докато чакахме инспекцията единият служител на реда показа, че това им е 14-тия сигнал за през днешния ден за региона. В последно време, споделя, че сигналите им са най-вече за подобен вид.

Да не встъпвам допълнително детайлности, единствено ще допълня, че служителят на реда сподели, че най-вероятно ще го пуснат.

Всички заведения в София за психологично заболели са претъпкани (думи на полицая). Не могат да го задържат, тъй като е освидетелстван и законът не го разрешава.

Саморазправата може да е единствено във ваша щета. Защото подобен вид хора съгласно закона са несъответстващи и не носят отговорност за дейностите си. (благодаря на жена ми, че ми го наби в главата преди да направя нещо друго). Ситуацията е повече от патова.

 Затова единственото, което остава, е да си пазите децата! “, приключва обявата си Ивайло Русимов.

Живущи в региона споделят, че въпросното лице е стар познайник на полицията.

„ Този два пъти яде пердах от кучкарите пред 142 ОУ. Хващан и пускан неведнъж “, споделя Димитър Н.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР