Мъж е арестуван, след като се е опитал да избяга от Флорида до Лондон с импровизирано колело за хамстери

...
Според съдебните документи USCG е преценил, че импровизираната лодка е
Коментари Харесай

Според съдебните документи USCG е преценил, че импровизираната лодка е „очевидно опасна“ и се поддържа на повърхността от шамандури и кабели.

< p>Пътуването му започна само няколко дни преди ураганът Франклин - буря от четвърта категория в своя пик - да удари части от Карибите и да се придвижи към САЩ.

Но г-н Балучи отказа да слезе от кораба в продължение на три дни, докато офицерите успяха безопасно да го извадят и да го върнат обратно на брега два дни по-късно, се казва в съдебните документи.

„Балучи информира служителите на USCG, че има регистрация във Флорида на борда на своя кораб, но не успя да го намери това", се казва в съдебните документи.

"Той също така уведоми служителите на USCG, че планираната дестинация е Лондон, Англия."

Г-н Балучи показа на служителите, че е въоръжен с два 12-инчови ножа - размерът на 30-сантиметрова линийка - и би се опитал да се самоубие, ако се опитат да го отстранят, се добавя в документите. сам се вдигна".

USCG каза, че "смята, че това е валидна заплаха" според документите, тъй като той държеше кабели в ръката си.

Това накара служителите да се обадят експерти по обезвреждане на бомби, преди той да признае, че заплахата е измама на 28 август, малко след като служителите се опитаха да доставят храна и вода.

„Офицерите на USCG смятаха, че това е валидна заплаха, тъй като забелязаха Балучи да държи жици в ръката му", се казва в съдебните документи.

"Офицери на USCG се свързаха с Отдела за обезвреждане на експлозиви на Военноморските сили на САЩ в Кингс Бей, Джорджия, за да определят радиуса на взрива и раздробяването на предполагаемата бомба."

< p>Прочетете повече от Sky News:
Моряци, пътуващи към Австралия, спасени след лодка, повредена от атаки на акули
„Ти лудник!“: Полицията хвана шофьор с превишена скорост в триколката „Del Boy“

< p>В документите се добавя: „Офицери от USCG отново наредиха на Балучи да напусне кораба, но той отново отказа. Тогава Балучи информира служителите на USCG, че бомбата не е истинска."

На 29 август служителите извадиха г-н Балучи от кораба и го качиха в малка лодка и го отведоха на брега на 1 септември.

Това отбеляза края на последния сблъсък на г-н Балучи с бреговата охрана, твърдят вестниците, с предишни инциденти, включващи подобен самоделен кораб през 2014, 2016 и 2021 г.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР