Магърдич Халваджиян винаги е бил стиснат и затова има милиони

...
Магърдич Халваджиян винаги е бил стиснат и затова има милиони
Коментари Харесай

Пълен скъперник! Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано. Не плати за преводач, а Геро му превежда

Магърдич Халваджиян постоянно е бил свидлив и по тази причина има милиони в банковите си сметки. Този път обаче мина границата и стана за срам, излагайки и целия си личен състав.

Маги спести хонорар на преводач, като употребява единия от водещите Геро да превежда думите на специфичния посетител в „ Като две капки вода ” в понеделник вечер Ал Бано Каризи. Геро превеждаше и от италиански, и от британски, само че позволи фрапиращи неточности, които филолозите няма по какъв начин да подминат.

Разбира се, водещият не носи виновност, защото знае италиански език немного добре и най-вече разговорно. Това не му е работата в крйна сметка и по тази причина за излагацията му е отговорен продуцентът му.

Ал Бано въпреки всичко се усети, че преводачът от италиански е дилетант и по тази причина реши да мине най-вече на британски език, въпреки и там преводът да не беше добър, само че най-малко множеството от феновете разбираха думите му в оригинал.

Маги Халваджиян е прочут скъперник. Ако може да спести даже 5 лева, той го прави. Разбира се, Геро не е получил по-висок хонорар за съчетаването на водещ с преводач.

Неслучайно Маги постоянно се е появявал в журито на своите излъчвания. Правил го е най-много в „ Капките ” и „ Х Фактор ”, а главната причина е да спести от хонорарите за жури.

С Ал Бано обаче арменецът се изложи в действителност доста. Докъде може да те докара скъперничеството...

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР